GAMES It all comes down to this

O actriţă din American Horror Story participă la Comic Con Iaşi

19 June 2023
Comic Con

Naomi Grossman, cunoscută pentru rolul personajului Pepper, din antologia horror American Horror Story, vine la prima ediție Comic Con Iaşi într-o dublă calitate: acea de invitat, dar şi de moderator al altor panel-uri din cadrul evenimentului la care mai participă şi actorii Henry Ian Cusick (Lost, The 100), Sebastian Roche (Supernatural, The Vampire Diaries, The Originals),  Luka Peros (La Casa de Papel) şi Nikola Djuricko (Stranger Things).

Comic Con Iaşi va avea loc în zona Palas în perioada 25 şi 27 august, iar panel-urile (sesiunile de întrebări şi răspunsuri cu actorii) sunt programate să aibă loc în zilele de sâmbătă şi duminică la Teatrul Național din Iași.

Ca foarte mulţi actori, Naomi Grossman şi-a făcut debutul în teatru, iar în 2012 a participat la castingul pentru cel de-al doilea sezon din American Horror Story, Asylum, fără să ştie exact pentru ce personaj era audiția.

Ea îi dă viaţă lui Pepper, unul dintre pacienții groaznicei instituții de forță, azilul Briarcliff. Pepper a revenit şi în cel de-al patrulea sezon, Freak Show, fiind primul personaj care îşi reia rolul într-un alt sezon. Mai apoi, şi alte personaje vor reveni în universul American Horror Story, printre care o parte dintre cele interpretate de Evan Peters, Sarah Paulson, Lily Rabe, Frances Conroy sau Emma Roberts.

Al doilea sezon din antologia American Horror Story s-a bucurat de un enorm succes şi de aprecieri atât din partea criticilor, cât şi a fanilor. Asylum a strâns 89 de nominalizări la diverse premii din industria cinematografica şi şi-a trecut în palmares 28 de trofee.

Naomi Grossman va modera o parte dintre sesiunile de întrebări şi răspunsuri, dar va avea parte şi ea însăşi de un panel dedicat, va face fotografii individuale cu fanii şi va oferi autografe personalizate.

Cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei dedicat pasionaților de filme, seriale, benzi desenate, gaming, cosplay și nu numai, Comic Con România, sărbătorește anul acesta 10 ani, prilej cu care își extinde universul fantastic și în capitala Moldovei, la Iași.

Comic Con are loc în cadrul Digital Throne, un festival de 10 zile, pe scenele căruia vor cânta cunoscuți artiști internaționali și peste 700 de jucători profesioniști din 120 de țări vor concura în finalele Campionatului Mondial de Esports, cu premii totale de 500.000 de dolari. Digital Throne se desfășoară între 24 august și 3 septembrie.

În weekendul 19-21 mai, peste 53.000 de oameni s-au bucurat la București de universul Comic Con care va ajunge în curând și la Iași. Vizitatorii vor avea parte de numeroase atracții și surprize, dintre care amintim standuri cu produse inspirate din pop culture, artiști care își vor expune lucrările originale pe Aleea Artiștilor, posibilitatea de a experimenta jocuri video de ultimă generație sau parada cosplay care va cuprinde multe dintre personajele lor preferate.

În perioada următoare, pe site-ul www.comic-con.ro și pe rețelele de socializare, vor fi dezvăluite mai multe detalii și surprize, printre care și informații referitoare la bilete aflate în număr limitat.

În plus, fanii vor afla mai multe detalii și despre prima ediție Comic Con ce se va desfășura pe Arena Națională din București în perioada 1-3 septembrie.De-a lungul celor 10 ani, la Comic Con România, au participat numeroși actori cunoscuți de la Hollywood, dintre care îi amintim pe  Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Mark Shepard (Supernatural), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl), Paul Wesley(The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

From the blog

The latest industry news, interviews, technologies, and resources.